Pop up beeldramen Zwolle

Vanaf het station tot aan de campus van Windesheim vertelt fotojournalist en Pulitzerprijs-winnaar Javier Bauluz zijn beeldverhaal over zijn reis met vluchtelingen dwars door Europa. Te zien tot 16 september.

Windesheim outdoor expositie Javier Bauluz

http://bit.ly/2c68LGq

affichegrens

Jongeren die in de zomermaanden een pop-up tentoonstelling inrichtten op centraal station Antwerpen haalden hun inspiratie uit de tentoonstelling van Apltekin. Ze reflecteerden net als hem op  maatschappelijke thema’s, wat resulteert in de thema’s:

  • wegwerpeconomie,
  • migratie,
  • mobiliteit,
  • duurzaamheid,
  • ecologie,
  • de gelijkenissen van verschillende culturen,
  • globalisering,
  • recyclage,
  • reizen, grenzen,…

De pop-up-tentoonstelling was een gezamenlijke presentatie van de werken van llerlingen van het Stedelijk Lyceum CADIX, Karel de Grote-Hogeschool Project Kunstvakken, Sint-Norbertus, Sint- Lodewijk, M HKA en stad Antwerpen. NMBS maakte de expositie mogelijk gedurende de zomermaanden in zes leegstaande winkels onder de bogen van de Pelikaanstraat.

2255Wanneer jullie in estafette het stokje van deze studenten of documentair fotograaf Javier overnemen? Hoe ziet jullie expositie er dan uit?