Sketchbooks & dummies

Een collega PeterSansom en welgewaardeerd LinkedIn forum-genoot van Art & Inquiry tipt de groep op een site met dummies. Dummies vind ik inspirerend, omdat ze als geen ander medium het maakproces en de gedachtegang achter een kunstwerk laten zien. Of het nu in een analoge vorm is of digitaal. Al geeft de analoge versie meer weg van de hand van de ‘kunstenaar’.

Journey

Momenteel gaan twee dummies de wereld rond waarin we met elkaar aan elkaar een inkijkje geven in onze manier van werken. Spannend als dadelijk het deelboek op de mat valt. Iedere deelnemer heeft een aantal pagina’s; daarna gaat het weer op de post naar de volgende. Ik ben nu al nieuwsgierig naar de twee eindboeken rond december. Zeker wanneer je bedenkt wat voor afstanden er dan zijn overbrugd: 42,000 km ofwel ongeveer 26,000 miles! Door 15 deelnemers, vanuit 12 verschillende landen , over vijf continenten. Heel bijzonder. Een initiatief van #MargotTeusner, Australië.

Jour Journal Journey

Jour Journal Journey

De sketchboeken van Peter zijn juweeltjes!

   

Mijn bijdragen aan dit Jour Journal Journey project: http://wp.me/p2GzQa-115