Opstandige programma’s

 

Opstand is het thema van De Maand van de Geschiedenis 2018. Eigenlijk kan ieder vak en iedere organisatie daar wel een aansluiting op vinden met een beetje vindingrijkheid. Wie het handboek Hoe je in een maand geschiedenis maakt op papier wil ontvangen, hoeft alleen maar een mail met adresgegevens te sturen naar maand@openluchtmuseum.nl.

De thema’s voor 2019 en 2020 zijn overigens ook al bekend. Het valt mij op dat deze in tegenstellingen zijn geformuleerd. Het lijkt me niet dat we op dit contrast zitten te wachten in deze polariserende tijden… Dus voor mijzelf denk ik er een vraagteken achter.

  • 2019: Zij/Hij
  • 2020: Oost/West
Thema’s Europees Erfgoedjaar 2018

Thema-input nodig rondom erfgoed? Kijk ook eens op de site Europees Erfgoedjaar 2018.

 

Advertenties