Enjoy the golden hour of sunset Slufter / Slufter #Texel

No other place has such a beautiful evening sky as Texel, one of the northern islands of the Netherlands. Great, what a spectacle. The Northern Lights of the so called ‘ Low Countries. This Dutch landscape can really enchant you.

100 cm h x 120 cm w x 0, 4 cm d, oilpainting on aluminium. Unicum, signed 2022. (To be framed, whitewashed wood 102 h x 122 b x 4 cm d. Watermixable oils, ecoline, wax crayons, bronze powder#miekevanosheeze #miekevanos #landscape #oilpainting #mixmedia #Slufter #Texelfan #Texel #Texelurlaub jedes Jahr #mvomieke #sunsetlandscape #beachdecor #watermixableoils #waxcrayons #yellowandblue #stormyskies #pitturaadolio #seashore #interest PM kunstschakel@gmail.com

Impressie einde van een mooie dag in de Sluftervallei, #Texel.

Geen andere plaats heeft zo’n mooie avondlucht als Texel, een van de noordelijke eilanden van Nederland. Geweldig, wat een spektakel. Het noorderlicht van de zogenaamde ‘ Lage Landen. Dit Hollandse landschap kan je echt betoveren.

Advertentie