Enjoy the golden glow of autumn while longing for spring / Winterboeket

A lush bunch of flowers, in a classic vase, on a wooden crossbeam. Warm autumn colors with a golden glow. A walnut/ black frame with a subtle pattern, referring to the splashes of the golden hour, the warm evening light in the brushstrokes. Bridging the transition from fall to spring.

90 cm x 90 cm x 0,4 cm, / 94 x 94 x 4 cm, oilpainting – mix media.
Watermixable oils, pigments, gouache, chalkpaint, wax crayons, carcoil, on aluminium. (framed, walnut / black wood). #classicalpainting #floweroilpainting #watermixableoils #waxcrayons #flowervase #stilllifepainting #flowercomposition #goldandburgundy #winterbouquet #paintonaluminum #interest PM kunstschakel@gmail.com

Een weelderige bos bloemen, in een klassieke vaas, op een houten dwarsbalk. Warme herfstkleuren met een gouden gloed. Een noten/zwart frame met een subtiel patroon, verwijzend naar de spetters van het gouden uur, het warme avondlicht in de penseelstreken. De overgang van herfst naar lente overbruggen.

Advertentie