Color your mood into my bubble of flowers

Flowers bring good luck, as they have immediate and long-lasting effects on emotional responses, mood, social behavior and even memory for both men and women. With flowers in the house you experience less stress and your mood improves. Gone morning mood. Nice what flowers do. Flowers also have a symbolic meaning: that of sharing. The floating splendor reflects the rupture of life in a limiting bubble. Perhaps something for you, this mix of exotic flowers and typical Dutch floral splendor. Oxygen for the heart.

Stilleven bloemenboeket, watergedragen olieverf, 70 h x 70 b x 0,2 cm d

Bloemen brengen geluk, omdat ze onmiddellijke en langdurige effecten hebben op emotionele reacties, stemming, sociaal gedrag en zelfs het geheugen voor zowel mannen als vrouwen. Met bloemen in huis ervaar je minder stress en verbetert je humeur. Weg ochtendstemming. Mooi wat bloemen doen. Bloemen hebben ook een symbolische betekenis: die van delen. De zwevende pracht weerspiegelt de breuk van het leven in een beperkende luchtbel. Wellicht iets voor jou, deze mix van exotische bloemen en typisch Hollandse bloemenpracht. Zuurstof voor het hart.

#flowerpaintings #stilllifepainting #bubbleballoons #burgundygreen #leafgreen #classicalmodern #peinturealhuile #bouquetdefleurs #miekevanosheeze #blumen_welt #boeket #bloemenkunst #schilderkunst #bloemstilleven #artcuratoronline

Advertentie