Changes. Enjoy togetherness

Turned myself to face me, to get a glimpse of how others see me. Watch how the size changed of me as growing child, while I was trying to change the world. To grow up. But I still seem the same. However, changes are taking soon now I get older. The pace…time may change me, but I can’t change time. Make pace. Turn myself, to explore all those changes together. To embrace the strange, with you.

40 cm h x 30 cm b x 0,4 cm d, (framed whitewashed offwhite 43 x 33 x 4 cm), acrylic, pastel oils on aluminium.
#acrylic #contemporarypaintings #maternitylife #hagedis #lizardgreen #miekevanos #dutchbased #figurativedrawing #inneneinrichtung #interiorhome #transitions

Ik draaide me naar mezelf om, om een glimp op te vangen van hoe anderen me zien. Ik kijk hoe de grootte van mij veranderde als opgroeiend kind, terwijl ik probeerde de wereld te veranderen. Opgroeien. Maar ik lijk nog steeds dezelfde. Veranderingen vinden snel plaats nu ik ouder word. Het tempo… de tijd kan mij veranderen, maar ik kan de tijd niet veranderen. Maak tempo! Ik draai me om, om al die veranderingen samen te verkennen. Om het vreemde te omarmen, met jou.