Have a happy day

Plants, animals and people live together in one (1!) ecosystem. That’s no coincidence. The beautiful coral reefs, the most fantastic fishes, the shady trees, the drifting clouds, the colorful tulips. They are always related and dependent on each other. Let’s be a good ancestor for the generations after us. Let’s take care of each other. Then we are and remain happy. Together.

100 h x 70 b x 0,4 cm d, oilpainting, on aluminium, to be framed.#watermixableoils #oilpaintingonaluminium #oilpaintingcontemporaryart #bouquetdefleurs #tulpenvaas #tulipbouquet #tulip #dutch #inneneinrichtung#emergingartists #schönerwohnenmitkunst #interieurstylist #peinturealhuile #pitturaadolio #bloemstilleven #orchidflower #orchidbouquet #PaolaParonetto #contemporaryflowers Interest > PM kunstschakel@gmail.com #miekevanos

Planten, dieren en mensen leven samen in één (1!) ecosysteem. Dat is geen toeval. De prachtige koraalriffen, de meest fantastische vissen, de schaduwrijke bomen, de drijvende wolken, de kleurrijke tulpen. Ze zijn altijd verwant en afhankelijk van elkaar. Laten we een goede voorouder zijn voor de generaties na ons. Laten we voor elkaar zorgen. Dan zijn en blijven we gelukkig. Samen.

Advertentie