United. Come on, come on, let’s stick together.

Now it’s time that we stand together as one. With a love that fills our souls, to survive. Love is the answer, at least for most of the questions. It’s not always easy and sometimes life can be deceiving, but, I will tell you one thing: we’re better together. It’s always better when we’re together. Oh, yes.

41,8 cm h x 29,6 cm b x 0,1 cm, acrylic /medium on Hahnemuhle #linen 380g/m2.
#contemporarypaintings #peoplepainting #toghetherness #unitedpeople #acrylique #linenpainting #leiwand #inneneinrichtung #artandinteriordesign #interieurstylist #hahnemühle #miekevanos Interest? DM kunstschakel@gmail.com

Nu is het tijd dat we samen staan als één. Met een liefde die onze ziel vult, om te overleven. Liefde is het antwoord, althans voor de meeste vragen. Het is niet altijd gemakkelijk en soms kan het leven bedrieglijk zijn, maar ik zal je één ding zeggen: we zijn beter samen. Het is altijd beter als we samen zijn. Oh ja.