Ode. Thanks

Deze sculptuur heb ik gemaakt voor mijn docent van het beeldhouwatelier Kunstacademie Belgie, specialisatiegraad. Op de drager zie je runenteken, met name Armaanse runen. De woorden staan voor de naam Franklin en daarbij voor: vriendschap, vaardigheden, groei en zelfontplooing, zelfbepaling, groei en samenwerking, verleden-heden-toekomst, vertrouwen, contemplatie en, focus, uitdaging en creativiteit, het ongekende, fantasie, verlichting en vertrouwen.

Kunstenaarsgesprekken

DOE-DENK IDEE: wat hebben deze kunstenaars elkaar te vertellen? Verdiep je in hun leven, in de tijd waarin ze leven, in hun manier van werken, de issues die hen bezighouden, … Stel je voor dat ze videoblogs naar elkaar sturen of een gewone ouderwetse briefwisseling voeren, waar hebben ze het over? Wat vertellen ze elkaar?

Deze diashow vereist JavaScript.

Wie zie jij wel een gesprek hebben met elkaar? Naar welk duo ben jij benieuwd? Stel je een gesprek voor tussen x en y. En deel dat met elkaar, met ons. Hoe is hun levenswandel, wat zijn highlights, wat zijn kantelmomenten in hun leven, met wie gingen ze om , wat maakt hen bijzonder? Kom je nog smeuïge details of verhalen tegen?  Hoe passen ze bij elkaar of juist niet! Deel het in woord en beeld, geuren en kleuren.

Sotheby bracht ze bij elkaar in een expositie in mei 2016.